vineri, 7 octombrie 2011

PIEPT DE PUI FILE INVELIT IN SUNCA

  Cantitati  pentru 4 portii

-4fileuri de piept de pui
-4linguri de ulei de masline
-1 lingurita  rozmarin  uscat
-sare
- boia de ardei iute
-8 felii subtiri de sunca
-1 catel usturoi
-1 ceapa
-1 lingura pasta de rosii
-1 paharel mic de vin alb
-1 lingura de patrunjel tocat

  Mod de preparare

 -Se spala carnea cu apa rece si se sterge  ,iar apoi se rumeneste in ulei firbinte.
-Se scoate si se condimenteaza cu rozmarin ,sare ,boia de ardei .
-Fiecare felie de carne se impatureste in doua felii de sunca.
-Usturoiul si ceapa se curata si se toaca si ce prajesc pina se inmoaie.
-Pasta de rosii se amesteca bine cu vinul alb si se adauga peste ceapa ,iar apoi se condimenteaza cu sare si boia se face ca un sos peste care se pun fileurile si se lasa la foc mic 15 min.
-La sfirsit se pune patrunjelul si se servesc calde.

                                                                          Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu