joi, 6 octombrie 2011

PRAJITURA CU MERE

Cantitati

-4oua
-12 linguri zahar
-12 linguri de apa sau sifon
-12 linguri ulei
-12 linguri faina
-1 praf de copt
-mere
-sare
-aroma in coca


Mod de preparare

-Se separa ouale
-Se bat albusurile cu zaharul si o un praf de sare in albus.
-Se amesteca galbenusurile cu ulei ca la maioneza apoi se adauga 1 lingura de apa cu o lingura de faina si se amesteca de sus in jos cu o lingura .
-Se obtine o coca  subtire ca la chek si se pune jumatate in tava  apoi se pun merele rase si stoarse foarte bine la care se adauga zahar deasupra si scortisoara .
-Deasupra se adauga restul de coca.
-Se pune la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.
-Se scoate se taie bucatele si se serveste cu placere.

                                                                                   Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu